Egy s Ég Központ Egyesület

Ki ne szeretne képességeinek birtokában élni, lelkének öröméből, meggyőződéséből tenni, belső hitének erejéből cselekedni? Ki ne szeretné felismerni, hogy tengelyként létezik Ég és Föld között? Ki ne szeretne lelkében a belső béke nyugalmával átitatva áramolni és mindenki számára árasztani belőle? Ki ne szeretne az életre szentségként tekintve tisztelettel, felelősségteljesen, spirituális felnőttként élni?

Mi mindezek megvalósításáért hoztuk létre az Egy s Ég Központ Egyesületet, 2012. januárjában. Megálmodója Sághy Enikő volt, Aki médium. Az Egyesület célja és hitvallása az önismeret fontosságának hirdetése. Egy olyan önismereté, amely által az egyén megnyithatja magában szerethetőségének hitét, felismerheti a valós értékeit, az Isteni vénáján hozott képességeit, gyógyító energiáit, spirituális tehetségét, Teremtői mivoltát stb.

Azt a tudást, mint önismeretet, ami segíti az egyén rezgésszintjének a megemelkedését, Enikő, Teremtő Önismeret néven közvetíti. Ez a több évtizede közvetített egyetemes tudás, tanítás, mára önálló módszerré ért be. A Teremtő Önismeret használatához 2000. májusában megnyitotta az emberiség számára a Föld mélyéből a félelmet megváltó energiát, a Magentát, mely mint eszköz szolgál a lélek-alkímiájához, egy új minőségű élet megteremtésének a lehetőségéhez.

Az Egyesület dolgozói ezt a komoly önismereti utat járva, a Teremtő Önismeret alkalmazásával jutottak el egyedi kódjukhoz, spirituális képességeikhez. Ez adja hitelességüket, a rátermettségüket, tisztaságukat.

A segítők nem kész megoldásokat adnak, ők is rezgésszint emeléssel emlékeztetnek mindenkit arra az őserőre, Isteni vénán hozott tehetségre, ami/Aki eredendően az ember maga, s amivel sorsán bármikor változtathat. A felismerések, oldások, az alkímia által felszabaduló új energiák, az életet minőségileg megváltoztatják.

HITVALLÁSUNK

Magunkról, programjainkról:

A programok a feliratokra kattintva nyithatóak meg.