Ahol vagy-ok

Budapest, II. kerület, Margit körút 61-63. IV. emelet, 21-es ajtó
Kapucsengő: 17

1. térkép


A térképek tájékoztatnak arról, hogyan tudsz gyalogosan, autóval, busszal vagy villamossal eljutni a fenti címre. Felhívom figyelmedet, hogy a legegyszerűbb módja az érkezésednek, ha a 4-es, 6-os villamossal utazol, ami a pesti és budai oldal felől is éjjel-nappal jár.

Ha vidékről érkezel és a Déli pályaudvar felől közelíted meg a címet, a 2-es metróval egy megállót utazva a Széll Kálmán térre juthatsz. A Széll Kálmán térről a 3. számú térkép alapján kb. 6 perces sétával érkezhetsz meg a Margit körút 61-63. szám alá.
A Déli pályaudvarnál felszállhatsz a 17-es vagy a 19-es villamosra is, amellyel két megállót utazva a Mechwart ligethez juthatsz. A Mechwart ligettől a 2. számú térkép alapján kb. 3 perces sétával érkezhetsz meg a címre.

Ha a Keleti pályaudvar felől érkezel, a 2-es metróval vagy az 5-ös busszal juthatsz el a legegyszerűbb módon a Széll Kálmán térre. A Széll Kálmán térről a 3. számú térkép alapján kb. 6 perces sétával juthatsz el a címre.

Ha a Nyugati pályaudvar felől indulsz, a 4-es és a 6-os villamossal (Margit híd felé) kb. 10 perc alatt juthatsz el a Mechwart liget megállóhoz. A Mechwart ligettől a 2. számú térkép alapján kb. 3 perces sétával érkezhetsz meg a Margit körút 61-63. szám alá.

Amennyiben vidékről vagy távolabbról érkezel, a BKK utazástervező honlapján érdeklődj, hogyan juthatsz el a Széll Kálmán térre.

GYALOGOSAN A MECHWART LIGETTŐL

2. térkép

Címünk a Margit körútnak a Keleti Károly utca és a Fényes Elek utca közötti szakaszán található. A fenti térkép a Mechwart liget irányából mutatja az útvonalat. 

GYALOGOSAN A SZÉLL KÁLMÁN TÉRRŐL

3. térkép

A fenti térkép a Széll Kálmán tér irányából, a Mammut bevásárló Központból, a Millenáris Parkból, illetve a Széna térről mutatja az útvonalat.

AUTÓVAL

Parkolási zónák térkép

4. térkép


Autóval a parkolás munkanapokon 8:30-tól 20:00 óráig fizetős:
– 3021-es parkolási zóna (szürkével jelzett terület), ahol címünk is található: 350 Ft/óra a parkolási díj
Munkanapokon 8:30-tól 18:00 óráig fizetős:
– 3022-es parkolási zóna (zölddel jelzett terület): 440 Ft/óra a parkolási díj
– 3023-as parkolási zóna (kékkel jelzett terület): 350 Ft/óra a parkolási díj
– 3025-ös parkolási zóna  (narancssárgával jelzett terület): 175 Ft/óra a parkolási díj – Bimbó út, Füge utca, Mansfeld Péter park környéke. Innen 10-15 perces séta a címünk. (A Bimbó úton közlekedő 11-es vagy 111-es busz elhozhat a Mechwart liget megállóig, ahonnan kb. 3 perc séta.)
Minden nap (hétvégén is) 00:00-24:00 óráig fizetős:
– Mammut Bevásárlóközpont parkolóháza: 350 Ft/óra
BUSSZAL

5. térkép

Ha északi irányból, a Margit híd felőli oldalról érkezel, akkor a Batthyány térről induló 11-es vagy 111-es busszal is jöhetsz. A Mechwart liget megállónál leszállva 3 perces sétával érkezhetsz meg a Margit körút 61-63-ba.

BKK Széll Kálmán tér térkép

6. térkép

Ha déli irányból érkezel, a Széll Kálmán téren a fenti térképen látható buszoknak van megállója. A térkép teljes méretben való megjelenítéséhez, kattints a térkép bármely pontjára. Amennyiben vidékről vagy távolabbról érkezel, a BKK utazástervező honlapján érdeklődj, hogyan juthatsz el a Széll Kálmán térre.

VILLAMOSSAL, METRÓVAL

7. térkép

A 4-es 6-os villamosok Pest és a Széll Kálmán tér irányából éjjel-nappal közlekednek. Bármelyik irányból érkezel, a Mechwart ligetnél kell leszállni, mint ahogy a 17-es és 19-es villamosokról is, amik dél-budai irányból érkeznek.

Térkép

8. térkép

A Széll Kálmán térre érkező villamosok: 56, 59, 61 megállóit a fenti térképen láthatod. A 2-es metró járatával bármilyen irányból  eljuthatsz a Széll Kálmán térre. A térkép teljes méretben való megjelenítéséhez, kattints a térkép bármely pontjára. Amennyiben vidékről vagy távolabbról érkezel, a BKK utazástervező honlapján érdeklődj, hogyan juthatsz el a Széll Kálmán térre.