A hit Teremtő ereje

A hit Teremtő ereje

Számtalan élethelyzetet és történetet tudnék leírni, de akkor csak velem lenne az egész honlap megtelve. Történetem röviden: hogyan is kezdődött Enikővel és módszerével el.

2002 októberében jutottam el hozzá, amikor karrierem látszólag éppen felfelé ívelt a munkahelyemen, és hirtelen elbocsátottak. Összeomlottam. Férjemnek sem volt munkahelye, nem volt pénzünk. Albérletben laktunk. Mély elkeseredettségemben még csak annyi hitet tudtam nyitni lélekmagomban, hogy egy multicégnél helyezkedtem el próbaidőre. Egy hónap után állapotos lettem, ami miatt megint munkanélkülivé váltam. Valójában ezen a munkahelyen varrtam el régi karmatartozásaimat. Az előző munkahelyeken általam másoknak okozott fájdalmakat itt kaptam vissza. Nem álltam bosszút, nem haragudtam meg érte, hanem lélekmagomban, ősvalómban néztem rá a miértekre, és ismertem fel a múltam tartozásának kiegyenlítését. Így tudtam hálát adni a velem gonoszul bánó embereknek. Saját árnyékomat, árnyék-én tulajdonságaimat magammal szembesítettem, alkímiáztam, a kioldással új Teremtő erőt szabadítottam fel. Csak ezután indulhatott el valós küldetésem.

Rájöttem, hogy hitem erejét növelnem kell, nem alkudhatok meg semmivel, csakis belső hangomat szabad követnem. Emelkedett rezgésszinten lelkem magjában felismertem, hogy önálló céget kell alapítanom, nem lehetek senki beosztottja, a magam egyedi útját kell járnom, hogy a bennem lévő tudást kamatoztathassam. Se pénzem, se otthonom, se kapcsolatom nem volt senkivel, teljesen kilátástalannak látszott egy magánvállalkozás megteremtése. Racionális elmével megmagyarázhatatlan, honnan vesszük az erőt ilyen döntésekre. Persze a csodák akkor jönnek, amikor belső meggyőződésünkkel, a magunkba vetett hitünkkel hozunk a racionális elme által lehetetlennek tűnő döntést életünkben, és nem latolgatunk számba véve a sok miértet, amiért nem lépjük meg a „lehetetlent″.

És ekkor „véletlenül″ találkoztam egy régi ismerősömmel, aki szeretett volna valamilyen vállalkozásba pénzt befektetni, és régóta várta a megfelelő lehetőséget. Örömmel indítottuk útjára vállalkozásomat!  Hét hónapos babámmal hasamban találtam meg álmaim üzletét. A „véletlen″ még ügyvédet is küldött az utamon. Minden ember éppen akkor és ott adott kulcsot, jelet, üzenetet, amivel vállalkozásom a lehető leggyorsabban el tudott indulni. A tempó nagyon gyors volt, a megoldandó feladatok, amik jöttek sorba, több férfinek is nagy erőfeszítést jelentettek volna. A mai napig rejtély számomra, milyen módon tudtam azok megvalósításához ősvalómból az erőt meríteni, nőként, állapotosként, pénz nélkül.

Mindeközben arra is rá kellett látnom, hogy leendő gyermekem apja, nem életem párja. Elváltam. Ezen az ámokfutáson gyermekemmel hasamban, Enikő kísért végig óriási hitével. Segített, amikor csüggedtem, amikor meginogtam, amikor belefáradtam, mint egy feneketlen kútba, csak adta és adta a hitet. Sikerült! Mire megnyitottam a szalont, már egy 2 hetes kisfiúnak voltam boldog édesanyja!

Elindult a teremtésem! Azóta több embernek adtam és adok munkát szalonomban. Sikeres vállalkozónővé váltam. Elérkezett az ideje, hogy magánéletemben is elérjen a beteljesülés. Az újabb szembesülések révén a régi nehézségek, amik visszatartottak a boldogság megvalósulásától, az alkímia erején még több energiát szabadítottak fel bennem. A kioldásokkal, és a beavatásokkal felszabaduló energiák meghozták áldásos hatásukat, megismertem jelenlegi Páromat, akivel együtt neveljük a kisfiamat. Párom hitének erejével áll mellettem és vállvetve teremtünk újabb és újabb célokat kitűzve.

A megtett úton szerzett tapasztalataimat tovább adom, a segítséget kérőknek a módszert megmutatom, hogy mindenkinek legyen lehetősége életét boldoggá tenni! Azóta én is használom Enikő módszerét munkámban, ezzel egy új utat nyitva a fodrászat megszokott menetében.

Köszönöm a hitet!

Galgóczy Zsuzsanna

<< Előző sztori
Összes sztori
Következő sztori >>