A szeretet ereje

A szeretet ereje

Nem is tudom megfogalmazni azt a hálát, szeretetet, amit érzek ezért a két hanganyagért, amit átküldtél!
Keresem a szavakat, hogy leírjam milyen hatalmas dolgokat éltem át.
Most csak röviden írom le, hogy a „Pokolban átélt élethelyzetek blokkoldása” hanganyagát hallgatva mi is történt velem: óriási energiával és óriási határozottsággal kiejtett szavaidnak rendkívüli súlya nagy erővel hatott az egómra!!!
Az alábbi kérdések helyett, hogy: „Ki irányít? Ki a kérdező?  Ki vagyok Én?”, most fogalmazódott meg bennem, soha nem azt kérdeztem magamtól, „Ki vagyok Én?” hanem, hogy Miért vagyok ilyen? No, most aztán megvan a válasz rá: hát az a sok árnyék-én! Jönnek, oldom őket, sokan vannak! Ez a hanganyag gyökerestől irtja őket! Többször hallgatom és jegyzetelem, hogy később összefoglaljam, mi történt velem ezek alatt az oldások alatt.

A következő hanganyag: „A fogantatás, Anya, Apa meditáció"
Míg a másik blokkoldás kemény hangvételű volt, ez a TE lágyságoddal, finomságoddal, a gyönyörű kifejezésekkel, gyönyörűségeket nyitott meg a szívemben. Beleremegtem, ahogy átéreztem, átéltem. Mekkora csoda, ahogy két ember igaz szeretetéből lesz egy ÚJ lélek!
Én szerencsés vagyok, mert szerettek a Szüleim, és a napi imámba mindig belefoglalom, mennyire hálás vagyok, hogy Ők voltak a szüleim!

Neked pedig külön hálás vagyok azért, mert a tanításoddal tudtam meg, hogy milyen gyermeki butaság miatt nem szerettem Anyukámat, és azért is, mert még időben sikerült az utolsó éveit a szeretetemmel bearanyoznom.

Áldás kísérje utadat Enikő, nagyon szeretlek! Köszönök mindent! Bearanyoztad az életemet! Légy Áldott! Nagy szeretettel ölellek át!

<< Előző sztori
Összes sztori
Következő sztori >>