Álmaim mint lelkem üzenetei 1.

Álmaim mint lelkem üzenetei 1.

Szeretném megosztani Veletek azt a két álmomat, amiknek valós jelentésére mint lelkem üzenetére, a Teremtő Önismeret technikáival láttam rá és tudatosítottam magamban.
Napnak aranyfényét, a feltétel nélküli szeretet energiáját és a Föld középpontjában található félelmet megváltó energiát – a magentát – bekapcsoltam ősvalómba, felemeltem a rezgésszintemet. Kértem Felsőbb Énemet, vezessen vissza, ahol az álmaimat éjjel megéltem és nyissa meg számomra valós jelentésüket úgy, ahogy az jelen készségem szintjén jó, kell és szükséges számomra.

Emelkedett rezgésszinten megnyílt az első álmom, ahogyan azt éjjel láttam:
Benyitottam egy templomba, ahol egy pap és egy nő-férfi pár állt. Éreztem, hogy megtörtént a házasságkötésük. Utána kijöttem a templomból és fekete ruhában varázslók jelentek meg. Egy hölgy a levegőbe érméket dobott, amelyek megálltak és ki lettek feszítve a légtérben.

Most mélytudaton, azaz magas rezgésszinten Felsőbb Énem megmutatta a valós értékrend és a valós érzelem minőségén az álmom szimbólumainak valós jelentését. A templomban lévő nő és férfi a jobb- és a bal agyféltekémet szimbolizálta. Felsőbb Énem összeolvasztotta őket, s kettejük eggyé válásával egy fénylény lett belőlük, amit beemeltem az agyamba, tudatomba. Ekkor összekapcsolódott és harmonizálódott a két agyféltekém. Ezzel megszűnt az elme kettőssége, kétsége, a hiánytudat, s az egóm alázattá vált.
Majd a pap személye jelent meg, aki a szentség minőségét mutatta számomra. Ahogy megnyílt a lélekmagomban a szentség érzése, átéltem az élet szentségét és a templom egésze fénnyé vált.
Ahogy a templomból kilépve, a tiszta fénnyel s az élet szentségének érzésével a levegőben lógó érméket aranytálcára helyeztem, elkezdtek fénnyé válni és eggyé váltak velem. Ezzel az elme által felépített anyagias világ a lelkem magjának minőségén, a valós érzelem érzésén, új Teremtő erőre alakult át bennem.
Az éjszakai álmommal megkaptam a jelet, lélekmagom jelezte, itt az elrendeltetett ideje, hogy az életemben a pénzt és az anyagiasságomat a valós jelentésének megfelelő helyére tegyem.
Az elme kettősségének megszűntével, az alacsony tudaton működő hiánytudat feloldásával, az egó alázattá válásával, az anyagiasság szerepe változott át az egyetemes szeretet Teremtő erejének fényéből való teremtésre. Áldás, hála, köszönet az erőre, amivel szereztem a régmúlt tapasztalatait és arra az erőre, amellyel járhatom az új utamat!

<< Előző sztori
Összes sztori
Következő sztori >>