Felelősség

Felelősség

A Teremtő Önismeret oktatás egyik tesztlapját kitöltöttem, amiben növényként a nádat jelöltem meg.
Jelentését elemezve azt kaptam, hogy: ír-nád, csinál-nád, monda-nád stb. Ott akkor úgy éreztem, hogy kérdéseket kell feltennem magamnak: miért nem csinálom a hivatásom, miért nem teszem azt, ami a dolgom? Miért nem lépek tovább?

Szerettem volna minél jobban körbejárni és a szimbólum teljes üzenetét magamban megnyitni. Itthon felemeltem a rezgésszintemet a Teremtő Önismeret módszerével és kértem Felsőbb Énemet, mutassa meg, mit hordoz üzenetként a nád bennem.
Rögtön a nádas alja, a mocsár vetült be. Éreztem, csak arra fókuszálva élem az életem. Vagyis a régmúltam árnyékait nézegetem és mintha egy papírzacskó lenne a fejemen, nem is akarok tudomást venni a körülöttem lévő szépségről, fényről. Az érzés, ami felismerésként jött ebben az állapotban, hogy nem akarok felelősséget vállalni a hivatásomért, azért a kódért, amiért megszülettem, az emberekért, akik jönnek hozzám, mert olyan nehéznek érzem a feladatot. Feltettem a kérdést Felsőbb Énemnek: Honnan jön nekem ez az érzés?
Megnyílt a kép, amikor Édesanyám és Édesapám velünk, gyerekekkel nem törődtek, saját fájdalmukkal voltak elfoglalva. Ezt követően Édesanyám halála után, az akkor még pici Húgomat nekem kellett felnevelnem, mellette a családi vállalkozást vinnem és a főiskolát végeznem. Óriási volt a teher rajtam. Úgy éreztem, hogy Apukám és Anyukám nem vállaltak felelősséget a Húgomért és ezt nekem kellett helyettük cipelni.
Megtaláltam az érzést, ami nyomott: nem akarom érezni azt a súlyos terhet, amit felelősségvállalásnak nevezünk. Úgy állt bennem össze, ha elindulok a hivatásom útján, akkor felelősséget vállalok és az egy óriási teher lesz nekem!
Ekkor kértem Felsőbb Énem, oldja ki ezt a feszültséget a lelkemből. Bevetült a felelősség szó valós jelentése: *Felel-Ő-ség* és *Felel-Ősség*
Ha a valóságom energiaminőségében, ősvalómban, az egypontomban vagyok, harmóniában, szerethetőségem hitében, „Ő” felel bennem minden helyzetben. Nem az alacsony tudaton működő egóm ad valótlan magyarázatokat, ezzel nehezítve a sorsomat, hogy teherként éljem meg az élethelyzeteket. Vagyis mindenre megkapom a Felsőbb Énemtől a választ, a lelkem magjából a valós tudás birodalmából. Nekem egy dolgom van, hogy emeljem a rezgésszintemet, tisztítsam a lelkemet és a válaszok jönni fognak. Így egy vagyok mindenkivel és mindennel.

Ezt megérezve, kioldódott a lelkemből a feszültség. A bennem lévő megbocsátó, elfogadó, elengedő szeretet érzésének fényével simítottam át a nádat, a mocsarat, ami átalakult életvirágává, amivel eggyé váltam.

Tiszta szívvel tudtam ráállni az utamra, érezni, hogy mi az, amiért leszülettem, amiért felelősséget vállaltam, s ami bennem eredendően a fény, az öröm érzése. Ezután a meditáció után varázsütésre bejelentkeztek hozzám egyéni konzultációra, egyéni masszázsokra. Varázslatos volt ezt megélni, köszönöm Enikő!

<< Előző sztori
Összes sztori
Következő sztori >>