Húsvéti feltámadásom

Húsvéti feltámadásom

A mai reggel, ahogy felkeltem, tudtam, meditálni fogok, így megkerestem a YouTube-on Enikő új meditációját. Ha még nem hallgattátok meg, szeretettel ajánlom a figyelmetekbe (Meditáció: „A szabad döntés").

Amikor a meditáció végéhez értem, magam elé vettem egyik kollégámat, aki nagy csalódást okozott nekem a héten, hogy megnézzem, mi a csalódásom gyökere, az ok, ami miatt ezt megéltem. Már csak azért is meg kellett tennem, mert egyetlen éjszaka alatt jókora torokgyulladást teremtettem magamnak. Számomra is döbbenetes volt, hogy reggelre olyan rosszul lettem, alig bírtam felkelni, és a hangom is elment.

Be kellett látnom, ez a betegség még egy jel volt arra, hogy szembesüljek valamivel. De vajon mivel? Milyen árnyéktulajdonságomat kell a kollégámmal való élethelyzetből felismernem? Talán egy ki nem mondott dolog miatt betegítettem meg magam?

Lassan két évtizede foglalkozom önmagam megismerésével. A Teremtő Önismeret az életem részévé vált, technikáival, az alkímiával, óriási utat tettem meg az önmagam elfogadásában, szerethetőségem hitének megnyitásában.

Így joggal hittem, hogy nincs már lejjebb és mélyebb pokol annál, mint amiket a hosszú évek alatt lelkem megnyitott a múltam, gyermekkorom fájdalmaival, hogy kioldást nyerjenek. De most meg kellett látnom, hogy igenis van még mélyebben is elrejtve felszínre hozandó, kioldandó árnyék-én tulajdonság, amiket tovább nem titkolhatok el magam elől. Egyrészt örültem ennek, hiszen csak akkor tudok lejjebb látni és magamban feloldatlan részeket találni, ha feljebb léptem fejlődésem tudatának szintjén és még nagyobb őszinteséggel tudok szembesülni. Egyértelműen tudtam, mert éreztem, hogy tovább már nem hazudhatom magamnak készségemet, itt az idő az újabb adag tisztázatlan, homályos, nem egyértelmű élethelyzetek felismerésére és az ezekhez tartozó árnyék-én tulajdonságok megnyitására, az azokkal való szembesülésre.

A poklom mélyén megmutatkozott a gyűlölet, irigység és rosszindulat, ami a külvilágból felém irányult és ami most hatalmába akart keríteni. Úgy éreztem próbál bekebelezni én pedig próbáltam magamról letépni. Könyörtelenül ragaszkodott hozzám, ahogy csak bírtam téptem magamról, de hiába. Újra és újra visszaburkolt, úgy éreztem elemészt és nem tudok belőle kiszabadulni. Mindez addig tartott, amíg nem szántam el magam a szembesülésre. Egy életem, egy halálom, itt az idő, hogy őszintén meglássam miért tapad hozzám ez a fekete métely, mi rejlik lelkem poklának a legmélyén! Majd megnyitottam a félelmet megváltó energiát, a magentát, s ahogy egyre beljebb és beljebb mentem, felismertem, hogy mindaz, amit az a burok mutat nekem, az nem rajtam kívüli valami, hanem ott van legbelül bennem. Gyermekként az átélt élethelyzetekben, amikor tehetetlenül vergődtem, mert igazságtalanul bántottak, átéltem az őrület minden fajtáját a gonoszsággal, gyűlölettel, bosszúvággyal, amiket jó mélyre lezártam, hogy túléljek, életben maradjak…

Idáig tudott az egóm ujjal mutogatni másokra, hogy ők bezzeg milyen rosszak, pedig én… Szóval, most lebuktam magam előtt. Fel kellett ismernem, hogy a számomra oly rossznak minősülő árnyék-én tulajdonságok bennem is megvannak, sőt, pont ezek miatt hívtam be azokat a kétértelmű, nem tiszta élethelyzeteket már oly régóta, hogy ezekkel végre szembesüljek és oldjam ki magamból. De most volt ehhez meg az erőm, hogy felszínre hívjam őket. Lelki-szellemi síkon őrjöngtem, hánytam, tomboltam és engedtem mindent bele a magentába…, mígnem a régmúltam egy óriási fénnyé nem vált. Ezt robbanásként éltem meg. A lélek alkímiája a régi energiákat, amik okozták a fájdalmas élethelyzeteket, átalakította új Teremtő erővé, Önismeretté, önelfogadássá, szerethetőségem hitévé, egy olyan minőségű fénnyé, amivel a világon élő összes embert átitattam. Fájdalmaim feloldásának ereje így válhatott a magam és az emberek hasznára. No és persze óriási hála a kollégámnak, aki nem is tudja mit köszönhetek Neki! Ő indította el ezt a mélyrepülést és feloldozást, azaz a bennem lévő Fény feltámadását! Hála, áldás, köszönet érte!

<< Előző sztori
Összes sztori
Következő sztori >>