Kutyaságom

Kutyaságom

Azt hiszem, a szombati meditáció után ráláttam a saját „német juhászkutyaságomra”!!! Az elvonuláskor mondtad: „Isten őrizze azt, aki a területemre illetéktelenül belép, mert azt én foggal-körömmel védem". Nem tudtam, hogy az mi lehet! Igen, azt tudtam magamról, hogy nekem kell egy bizonyos személyes tér, a vonaton mindig utálom, ha valaki mellém ül, a buszon csak akkor ülök le, ha olyan másfeles szék van, egy volt szerelmemet kitúrtam mindig az ágy szélére, mire ő azt mondta, hogy „Kiscica, te olyan vagy, mint Hitler, kell neked a Lebensraum, az Élettér!”. És ez tényleg így van.
Most szombaton ez rohadtul visszaköszönt.
Észleltem, hogy ezen a blokkoldáson sokan leszünk, tehát azon a kanapén, ahol másodmagammal ülök, még egy embernek helyet kell kapnia. És volt szabad döntésem, ugyanis átülhettem volna egy szabad székre. De nem ezt tettem, hanem ragaszkodtam a saját területemhez. És meg is érkezett a harmadik ember. Hiába kezdődött szépen a meditáció, már az arany-magenta lélekmagba kapcsolásánál megindultak a könnyeim, de utána átvette a koncentráció helyét a fészkelődés, menet közben haragudni kezdtem mindenkire, aki a közelemben ült. Annyira szenvedtem a nyomorgástól, azt mondtam magamnak, hogy: ez most nem jött össze!
És utána jött, ami jött. A felismerés is jött. Hogy nem fogtam fel azt, hogy ez a meditáció nem ugyanaz, mint amit megkaptam Veled egyéniben és megkapok saját magam által, alkímia közben. Hogy itt nagyon is számított az, hogy micsoda erőtér nyílt meg. És én ebből kizártam magam. És miért? Mert a territórium fontosabb volt, mint a cél. Persze sem agyilag, sem lélek szinten nem volt fontosabb, hiszen én aztán intravénásan nyomom magamba az anyagot. Hanem az egóm szelete, a német juhász felülírta a terveimet! És tudod, hogy micsoda „ahhhaaaa” élmény volt ezt felismerni?! Döbbenet.
Csak most olyan vagyok, mint egy újszülött, azt konstatálom, hogy gyakorlatilag az ajtó bezárás/konnektorkihúzás/orrfújás stb. mechanikus műveleteken kívül, MINDEN EGYES CSELEKVÉSEMET górcső alá tudnám venni, és már LÁTNÁM IS, hogy mi volt az ok, és majd mi lesz az okozat.
És az emberek többsége alszik. Döbbenet! Köszönöm szépen az újabb tanítást, a felismerést!

<< Előző sztori
Összes sztori
Következő sztori >>