Médium

Médium

2017 májusában a legnagyobb videómegosztó portálon a médium szó beírásával kerestem felvételeket, akkor még nem is tudtam, hogy mit is keresek valójában. Sok hasznos videót találtam, de még mindig nem tudtam, hogy ki is vagyok valójában. Rá pár napra az oldal, ajánlott videóként magától behozta Enikő egyik előadását. A nagybetűs kiírás a videó képe alatt nagyon megtetszett, és a lila/arany háttér használata.

Amikor megnyitottam hatalmas döbbenettel hallgattam, hogy az, amire kíváncsi vagyok és a bennem megfogalmazott kérdések válaszai elhangzanak a videóban. Ez történt az első este. Másnap, valamikor napközben, eszembe jutott a videó, de fogalmam sem volt, hogy ki is volt az előadó, nagyon reméltem, hogy emlékezni fogok a nevére, és megtalálom. Ilyen videóval korábban nem találkoztam. Nagyon örültem, amikor újra behozta az oldal ajánlott videóként Enikő egy másik felvételét. Miközben elkezdtem hallgatni, hogy Enikő milyen történéseken ment keresztül és hogy melyek voltak azok az árnyék-tulajdonságok, amik régen működtek benne, ráismertem magamra úgy, hogy közben nevettem magamon. Korábban azt gondoltam, hogy nekem nincs is egóm. Miután rájöttem erre, két nap gondolkozás után ki mertem mondani a mondatot: „Legyen meg a Felsőbb Énem akarata!”, és utána megváltozott az életem. Ezután mertem kipróbálni a magenta meditációt. A meditáció alatt a mellkasom körül éreztem, ahogy oldom ki azokat a tulajdonságokat, amik már vártak arra, hogy egyetemes szeretetté váljanak. Konkrétan megerősödött a hitem magamban. Fantasztikus volt ez érzés a mellkasomban, és az, ahogy érezhető volt a hit édeskés illata. Ezután elhatároztam, hogy szembesülök a többi árnyék-én tulajdonságommal is, hogy minél előbb bölcsességgé alakíthassam, alkímiázhassam őket.

Szüleimnek megköszöntem, hogy felneveltek, hogy lehetőséget adtak arra, hogy tapasztalhassak. Rá egy hónapra találkozhattam az Egy s Ég Központban Enikővel, akitől lélekmag feltáró beavatást kaptam. A beavatásig minden videót és meditációt meghallgattam. A személyes találkozó alkalmával, a beavatás során fény derült a tehetségemre, az egyedi kódomra. A munkanélküliség és sodródás után, hétfőn azonnal elkezdtem állást keresni, már másnap, kedden meg is kaptam azt a munkát, ami az egyedi kódom tehetsége. Nem csoda, hiszen óriási hittel kezdtem az életemet a kezembe venni. Azóta már alkotok, teremtek, valóra váltom azt az ígéretet, amit a létközben tettem. A szürke hétköznapok élettel telivé váltak, szerető és elfogadó kollégáim vannak. Így bizonyosodhattam meg arról, hogy a bennem végbemenő változás, azaz az árnyékén-tulajdonságaim átalakítása mennyire más élethelyzeteket teremt. Hiszen, ha bennem harmónia van, önelfogadás, önértékelés, elégedett vagyok önmagammal, hiszek a Teremtő erőmben, akkor a vonzás törvényén olyan élethelyzeteket hívok be, amik ezt tükrözik vissza. Egyetemes szeretetté vált bennem a múlt sok tapasztalása. Hálás szívvel köszönöm Enikőnek, hogy emlékeztetett a valóságomra.

L.

<< Előző sztori
Összes sztori
Következő sztori >>