„Spirituális Önismeret”

„Spirituális Önismeret”

Ma nagyon érdekes dolog történt velem, mindenképp szeretném megosztani Veled, köszönöm, ha elolvasod!

Nagyon inspirált és érzékeny állapotban voltam, épp a 7-körös labirintus és az önismeret kapcsolatáról gondolkodtam és nagyon mélyen megérintett a téma. Eközben kezembe került a már elhunyt nagymamám gyerekkori képe és potyogni kezdtek a könnyeim. Majd a semmiből jött 2 szó: „spirituális önismeret”. Tudtam, hogy ez egy üzenet és egyben válasz is a kérdésemre, hogy hogyan tudnám minél tömörebben megfogalmazni, mi a küldetésem, mivel szeretnék foglalkozni, miben szeretnék segíteni az én hangomat meghalló embereknek.

Azonnal be is írtam a Google-be, elsőként a Te oldalad adta ki… Pár másodpercre a lélegzetem is elállt, mert amikor megláttam a neved, 1000%-ig biztos voltam abban, hogy engem valami elvezetett az oldaladhoz, mert 2008-ban, 19 évesen jártam nálad az édesanyámmal. Azonban azóta nem jöttél ezidáig szembe velem újra.
Őszintén megdöbbentett, ami történt, de nagyon nagy bizonyossággal tudtam, hogy ennek óriási jelentősége van. (Egyébként amikor konzultáción voltam nálad, az említett nagymamám téma is volt azzal kapcsolatban, hogy akkoriban nagyon féltem minden betegségtől, és mondtad, hogy az ő betegeskedésének ehhez köze van.) Az első, amit elolvastam az oldaladon, az az egyéni konzultációkról szóló rész volt, hogy 2020 májusától csak kikkel szeretnél foglalkozni. Patakokban folyt a könnyem a felismerésektől és az érzésektől.

Tudom, hogy mi az utam, de ez egy óriási és csodálatos megerősítés volt számomra.
Nagyon köszönöm, Barbara

<< Előző sztori
Összes sztori
Következő sztori >>