A Teremtő Önismeret a Te spirituális képességed, az eredendően Benned lévő Egyetemes tudásod. * A Teremtő Önismeret az a Benned élő Teremtő Erő, amit hoztál az Önmegismerésedhez. * A Teremtő Önismeret az út, a cél és a feladat. * A Teremtő Önismeret a "módszer", ami maga a megoldás. * A Teremtő Önismeret az a Teremtő Erő, Aki Benned a Teremtő.

Amit tudni lehet
a Teremtő Önismeret oktatásáról

Az oktatást megelőzi egy ún. „0.” napi találkozó, amit 90 percben, online tartok meg. Ekkor bárki eldöntheti még, részt vesz-e a tanfolyamon. A résztvevők létszáma itt dől el véglegesen. Erre a találkozóra hívhatsz ismerősöket is.

Az oktatás első és harmadik szintje három alkalomra tagolódik, a második szint két alkalomból áll. 

A részvételi díj szintenként 60.000 Ft, tehát a három szint együtt 180.000 Ft. Az oktatás összegét szintenként, a szintek elvégzése előtt lehet kiegyenlíteni a 60.000 Ft kifizetésével. (Fontos tudni: ha külföldi számláról rendezed az oktatás részvételi díját, a banki átutalás során felmerülő plusz költséget az oktatás díjához, kérem, legyél szíves hozzáadni.) A Jelentkezők az oktatás részleteiről további információkat a jelentkezési lap elküldése után kapnak.

Az oktatás időpontjai

Oktatásra jelentkezés

Hogyan zajlik az oktatás?

A szó hagyományos jelentésén nem oktatást végzek, hanem rezgésszintemeléssel emlékeztetlek arra az egyetemes tudásra, amivel eredendően rendelkezel.

Ahogy az egyes szinteken egyre mélyebbre ásol le önmagadba és egyre magasabb tudatsávokon nyílsz Önmagadra, annál inkább ismerheted meg igazi valódat, Teremtői mivoltodat és valós helyedet az Univerzumban. Így érhet véget az egód túlélőprogramja és azok a hamis önképek, képzetek, amikkel azonosítottad magadat a rád rakódott árnyék-én tulajdonságaid, árnyékszemélyiségeid szerepei miatt.

Ezeket az ismereteket, amiket átadok, saját magad otthon, egyedül is képes vagy végezni, így a saját életedre közvetlenül te tudsz hatást gyakorolni. Nem válsz senkitől függővé. Az egész oktatás alapvető célja, hogy a Teremtő Önismeret, mint egyetemes tudás és mint saját tudásod, felszínre törjön benned, s mint technikát alkalmazd életed helyzeteiben. Eredménye az új életszemlélet, az eddigitől eltérő szemléletmód, ami a belső meggyőződésen, önbizalmon, önértékelésen alapul. Az Önmagadba vetett hit megerősítésének lehetőségein túl megmutatom, hogy a Felsőbb Éned által, a benned élő Teremtő tudatosságával, hogyan lehet élni és döntéseket hozni az itt és most pillanatban.

Mi az, amit elérhetsz a
Teremtő Önismeret segítségével?

Mivel a Teremtő Önismeret az életed minden mozzanatára kihat, ezért szinte lehetetlen felsorolni azokat az élethelyzeteket, amikben minőségi változást hoz, hiszen az életed gyökereiben változik meg.


A múlt feldolgozása

Önmagad megismerése

Bűntudat megbocsátása

Vakfoltjaid feltárása

Anyagi problémák megoldása

Függőségeid feloldása


A Teremtő Önismeret a saját Teremtői mivoltodra való emlékezés „eszköze”. Egy olyan folyamat részesévé válsz, amiben fokozatosan nyílik az a forrás, az eredő, ahonnan fakad az az erő, amit hitnek is neveznek. Ez az a hit, amivel csodákra vagy képes. Ahogy tudatod tágul, tudatosítod, hogy tudatosságod legmagasabb fokán képes vagy Teremtői mivoltoddal valóban teremteni. Elsősorban a gyermekkorban „elveszett” szerethetőséged hite bontakozik ki benned, ami adja az alapot az életed minőségi változásához. Képessé válsz arra, hogy megnyíljon az a hivatás, amit a végtelen szellem szárnyalásával, az Isteni vénád tehetségével a valós örömödben végezhetsz. Valamint képessé válsz a múlt fájdalmas élethelyzeteit átírni, a mélytudatban elrejtett blokkokat feloldani, a lélek alkímiájával új Teremtő erőre alakítani. E tudatos út eredményezi, hogy megnyílik az az egyetemes tudás, mint energiatörvény, ami által megérted ennek a háromdimenziós világnak a működését. Saját önmegismerésed által jutsz el oda, hogy a téged körülvevő világot is megismered, magad mögött hagyva a félelem érzését, ami gátolta az önmegvalósításod lehetőségét.
Spirituális képességeid megnyílnak, amik titkon benned rejtetten rejlettek feltárulnak és felismered a veled való történések jeleiben a valós üzeneteket, egyetemes törvényeket, valós örömöd, hivatásod, előző életeid, egyedi kódod, hitvallásod, a pénzzel való helyes kapcsolódásod, életed sikeressé tételének mikéntjét, álmaid szimbólumainak valós jelentését, a többször ismétlődő élethelyzeteid eredőit, üzleti vállalkozásodhoz Isteni vénád tehetségét, művészi hajlamaid, betegséged lelki okait, az energiatörvények ok-okozatait, az anyag elfogadását, tiszteletét, Önmagad szerethetőségét!
Megtanulod a teremtés helyes sorrendjét, hogy mindhárom aspektuson tudatosulj, így elméd betöltheti valós szerepét: szolgálja a benned lévő Isteni vénát, annak tehetségét, tudását megvalósítja a fizikai síkon.

Az oktatásról mondták

Az oktatásról mondták
Milyen érzésekkel vagy elképzelésekkel érkeztél a Teremtő Önismeret oktatásának kezdésekor?
Voltak-e ellenérzéseid az oktatás alkalmával, vagy bizalommal telve befogadó voltál végig?
A személyes naplód elolvasásával pár mondatban leírnád azt a folyamatot, ahogy elindult Benned a felismerések általi változás?
Mennyire mertél szembesülni? Rögtön kinyíltál magadnak, vagy idő kellett hozzá?
Régen az érzelmeidet meg merted élni, fel merted vállalni és most mi változott?
Spirituálisan nyitottabb lettél? Miben nyilvánul meg?
Kik azok a személyek, akikkel megváltozott a kapcsolatod és ez javult vagy romlott?
A magadról alkotott véleményed, hited, önismereted honnan-hova jutott?
Készen állsz arra, hogy valóban
változtass az életeden?
Szabad döntéseddel
most is
leadhatod a jelentkezésedet.