A Teremtő Önismeret a Te spirituális képességed, az eredendően Benned lévő Egyetemes tudásod. * A Teremtő Önismeret az a Benned élő Teremtő Erő, amit hoztál az Önmegismerésedhez. * A Teremtő Önismeret az út, a cél és a feladat. * A Teremtő Önismeret a "módszer", ami maga a megoldás. * A Teremtő Önismeret az a Teremtő Erő, Aki Benned a Teremtő.

Amit tudni lehet
a Teremtő Önismeret oktatásáról

Az oktatás a jövőben havi rendszerességgel egy szombati napon, TAN-FOLYAM keretében működik.

Időpont

Hogyan zajlik az oktatás?

Mi az, amit elérhetsz a
Teremtő Önismeret segítségével?


A múlt feldolgozása

Önmagad megismerése

Bűntudat megbocsátása

Vakfoltjaid feltárása

Anyagi problémák megoldása

Függőségeid feloldása


A Teremtő Önismeret a saját Teremtői mivoltodra való emlékezés „eszköze”. Egy olyan folyamat részesévé válsz, amiben fokozatosan nyílik az a forrás, az eredő, ahonnan fakad az az erő, amit hitnek is neveznek. Ez az a hit, amivel csodákra vagy képes. Ahogy tudatod tágul, tudatosítod, hogy tudatosságod legmagasabb fokán képes vagy Teremtői mivoltoddal valóban teremteni. Elsősorban a gyermekkorban „elveszett” szerethetőséged hite bontakozik ki benned, ami adja az alapot az életed minőségi változásához. Képessé válsz arra, hogy megnyíljon az a hivatás, amit a végtelen szellem szárnyalásával, az Isteni vénád tehetségével a valós örömödben végezhetsz. Valamint képessé válsz a múlt fájdalmas élethelyzeteit átírni, a mélytudatban elrejtett blokkokat feloldani, a lélek alkímiájával új Teremtő erőre alakítani. E tudatos út eredményezi, hogy megnyílik az az egyetemes tudás, mint energiatörvény, ami által megérted ennek a háromdimenziós világnak a működését. Saját önmegismerésed által jutsz el oda, hogy a téged körülvevő világot is megismered, magad mögött hagyva a félelem érzését, ami gátolta az önmegvalósításod lehetőségét.
Spirituális képességeid megnyílnak, amik titkon benned rejtetten rejlettek feltárulnak és felismered a veled való történések jeleiben a valós üzeneteket, egyetemes törvényeket, valós örömöd, hivatásod, előző életeid, egyedi kódod, hitvallásod, a pénzzel való helyes kapcsolódásod, életed sikeressé tételének mikéntjét, álmaid szimbólumainak valós jelentését, a többször ismétlődő élethelyzeteid eredőit, üzleti vállalkozásodhoz Isteni vénád tehetségét, művészi hajlamaid, betegséged lelki okait, az energiatörvények ok-okozatait, az anyag elfogadását, tiszteletét, Önmagad szerethetőségét!
Megtanulod a teremtés helyes sorrendjét, hogy mindhárom aspektuson tudatosulj, így elméd betöltheti valós szerepét: szolgálja a benned lévő Isteni vénát, annak tehetségét, tudását megvalósítja a fizikai síkon.

Amit átéltünk

Amit átéltünk
Milyen érzésekkel vagy elképzelésekkel érkeztél a Teremtő Önismeret oktatásának kezdésekor?
Voltak-e ellenérzéseid az oktatás alkalmával, vagy bizalommal telve befogadó voltál végig?
A személyes naplód elolvasásával pár mondatban leírnád azt a folyamatot, ahogy elindult Benned a felismerések általi változás?
Mennyire mertél szembesülni? Rögtön kinyíltál magadnak, vagy idő kellett hozzá?
Régen az érzelmeidet meg merted élni, fel merted vállalni és most mi változott?
Spirituálisan nyitottabb lettél? Miben nyilvánul meg?
Kik azok a személyek, akikkel megváltozott a kapcsolatod és ez javult vagy romlott?
A magadról alkotott véleményed, hited, önismereted honnan-hova jutott?
Készen állsz arra, hogy valóban
változtass az életeden?
Szabad döntéseddel
most is
leadhatod a jelentkezésedet.