AMIT TUD-OK

Aktuális programjaim

Ha szeretnél időben értesülni a Teremtő Önismeret programjairól,
például a havi csoportos oldásokról, új kiadványokról, új információkról,
kérlek iratkozz fel a havonta megjelenő „Arany-magenta Üzenő” Hírlevelemre.
Tavaszi megújulás és nyitás
a hit, a bizalom, a remény érzésére,
önmagunk valóságának megélésére!
A félelmet legyőzve, új Teremtő erőnkkel
lépünk a jövőbe.

A találkozó időpontja: május 19. szerda, 16:30 – 19:00 óráig.
Kérlek, hogy az alábbi e-mail címen add le a jelentkezésed:
saghyeniko@spiritualisonismeret.hu
Az akkori rendeletek alapján dől el,
hogy a program személyesen
vagy online lesz megtartva. 
Részvételi díj: 3.000,- Ft.

A Teremtő Önismeret oktatás következő csoportja
2021. szeptember 24-én pénteken a „0.” találkozóval indul.

Egyéni konzultáció esetén:

Szeretettel tájékoztatlak arról – ha a Teremtő Önismerettel most találkozol először –, hogy a honlapom YouTube menüjében több témában hallgathatsz tőlem előadásokat, vezetett meditációkat, pár perces „Spirituális szösszeneteket”. Kérlek, miközben hallgatod, figyeld az érzéseidet. Ha elrendeltett az idő arra, hogy a lelkedben lévő ígéretet megnyitva az Önmegismerés belső útján elindulj Teremtő vénád felismerni, várom hívásod, hogy megnézzük együtt, a Teremtő Önismeret egyedi kódod-e vagy sem. Ha igen, az egyéni konzultációra időpontot egyeztetünk. Amennyiben nem, s ha kéred, tanácsot adok, milyen irányba lépheted fejlődésed.

Mint médium, 1997-től – a Teremtő Önismeret közvetítőjeként – eljutottam oda, hogy 2020 májusától főleg azokat az embereket fogadom egyénileg, Akik ebben az életükben a Teremtő Önismeretre igent mondtak.

Mindegy, hogy jártasak-e spirituális körökben, hogy milyen tudást szereztek meg ebben az életükben, hogy jártak-e már nálam, hogy hány évesek, a lényeg, ami ősvalójukban ígéretként rejtve várja, hogy meg legyen nyitva és tárva. Jelenti ez azt, hogy a tudatos Önmegismerés életük célja és feladata. Érzik magukban az Önismeret hívó szavát, keresik Önmaguk megismeréséhez a kulcsokat. Akik nem tudnak addig megnyugodni, amíg magukban meg nem lelik a valós értékrend és a valós érzelem minőségét, hogy ősi egységükből, szerethetőségük hitének Teremtő erejéből magas tudatsávon, tudatosságon őszintén, minőségi Életet Éljenek. Akik azért jöttek, hogy a magukkal hozott különleges egyedi kódjukkal hivatásukat megvalósítsák, mert tudják, gyöngyszemek ők, egy a Teremtő által készített végtelen spirál láncán, ezért felelősségük, hogy tudásukkal javítsák a világ sorsát és mutassák a példát. Nemcsak egójuk önös érdekén jöttek teremteni, hanem a tudatos Önmegismerés útját járva, valóságukra lelve, az életet szentségként Élve, egy új világ kezdetének az alapjait tegyék Teremtő erejük hitével le.

1997-től bárki, bármikor, bárhányszor, bármilyen kéréssel felkereshetett, rezgésszintemeléssel emlékeztettem, ébresztettem még akkor is, ha láttam, az Önmegismerést csak múló játéknak tekinti. Fel kellett ismernem, ha valaki nem akarja megnyitni magában azt az erőt, ami szükséges az Önmegismeréshez, hiába érzi és érti mélytudaton önmaga valóságának csodáját, hiába kapja meg kérdéseire a valós válaszokat, mert otthonába visszatérve visszalép a régi mókuskerekébe és egója túlélőprogramját folytatja tovább, letagadva és elhallgatva az átélteket, amik egész életét változtathatnák meg. Viszont az elmúlt évtizedek bebizonyították azt, hogy mindazoknak, Akiknek lelkük magjában egyértelműen él a Teremtő Önismeret, mint Teremtő erő és ígéret, emelkedett rezgésszinten ha megnyitják, óriási hitre tesznek szert, az Isteni vénájukon hozott tehetségükkel egy a valós értékrenden működő Életet tudnak Élni és a saját világuk jobbá tételével a környezetüket is emelni. Felismerték szerethetőségük hitét, lelkük fényét, mint a szembesüléshez, őszinteséghez hozott erőt, egyértelműen igent tudtak mondani a magas tudaton, az egyetemes szeretet alapján működő Életre.

Az energiáimat Rájuk szeretném összpontosítani.

A Teremtő Önismeret, mint egyetemes tudás, az ember saját maga valósága. 1997-től a „semmiből” mára úgy vált fokozatosan valós módszerré és technikává, ahogy több ezer ember ősvalóját nyitottam rezgésszintemeléssel és a lélek alkímiájával új Teremtő erővé alakítottam árnyék-én tulajdonságaik sokaságát. A ma hozzám érkezőknek igen gyors és hatékony a változás sebessége és minősége, hiszen már nincs olyan árnyék-én tulajdonság, amit több évtizede ne alkímiáztunk volna, így a letisztult energiatér készen áll Önmaguk valóságának megnyitására.


A személyes konzultációk fogadónapja: KEDD.

Helyszín: Budapest, II. kerület, Margit körút 61-63.
IV. emelet, 21-es ajtó, kapucsengő: 17
Elérhetőség

Telefonon, illetve Skype-on is van lehetőség a konzultációra.

Jelentkezés: +36 30 222 1288 telefonszámomon lehet.

A konzultáció bármelyik formában történjen, ideje kb. másfél óra,
az alkalom 18.000 forint.

Egyszemélyes, illetve csoportos programjaimról
részletesen, a Programjaimról menüben olvashatsz.