AMIT TUD-OK

Aktuális programjaim

Ha szeretnél időben értesülni a Teremtő Önismeret programjairól,
például a havi csoportos oldásokról, új kiadványokról, új információkról,
kérlek iratkozz fel a havonta megjelenő „Arany-magenta Üzenő” Hírlevelemre.
Hidd el, hogy jól is érezheted Magad! 

Rajtad áll,
meddig hagyod egód által magad megvezetni,
meddig ámítod magad azzal, hogy „így is jó”,
meddig akarsz másoknak megfelelni,
a külvilágba kapaszkodni és
eltagadni lelked finom hangját,
ami minden pillanatban üzeni,
hogyan lehet életed jobbá tenni,
önmagad valóságára lelni,
az Életed valóban Élni!

A találkozó időpontja: augusztus 18. szerda, 18:00 – 20:30 óráig.
Kérlek, hogy az alábbi e-mail címen add le a jelentkezésed:
saghyeniko@spiritualisonismeret.hu
A jelentkezésedben kérlek jelöld meg, hogy
személyesen vagy online szeretnél részt venni,
illetve azt is, ha ez is, az is megfelel Számodra. 
Részvételi díj: 3.000,- Ft.

A Teremtő Önismeret oktatás következő csoportja
2021. szeptember 24-én pénteken a „0.” találkozóval indul.

A személyes konzultációk fogadónapja: KEDD.

Helyszín: 
Budapest, II. kerület, Margit körút 61-63.
IV. emelet, 21-es ajtó, kapucsengő: 17
Elérhetőség

Jelentkezés:
+36 30 222 1288 telefonszámomon lehet.

Telefonon is van lehetőség a konzultációra.

A konzultáció bármelyik formában történjen, ideje kb. másfél óra,
az alkalom 18.000 forint.


A Teremtő Önismeret, mint egyetemes tudás, az ember saját maga valósága. 1997-től a „semmiből” mára úgy vált fokozatosan valós módszerré és technikává, ahogy az a több ezer ember, Akinek az ősvalóját rezgésszintemeléssel megnyitottam, felismerte szerethetőségét, Teremtő erejét, Isteni eredetét és az önmegismerés fontosságát, mint életük célját, feladatát. A lélek alkímiájával az árnyék-én tulajdonságaik sokaságát új Teremtő erővé alakították, megnyílt Bennük az egyetemes szeretet és ennek tudata, maga az egyetemes tudás.

Ha a Teremtő Önismerettel most találkozol először, tájékoztatlak arról, hogy a honlapom főoldalán lévő legyező 12 cikkelyében olvashatod azokat az élethelyzeteket, amikhez kulcs a Teremtő Önismeret. A YouTuben lévő videóim mindegyikét a témáknak megfelelő cikkelyekbe helyeztük, így az adott témát megnyitva, célirányosan hallgathatod az előadásokat, a vezetett meditációkat, a pár perces „Spirituális szösszeneteket”. A YouTube menü megnyitásával is elérheted a kihelyezett több száz videót. Kérlek, miközben hallgatod, figyeld az érzéseidet.

Mint médium, (1997-től a Teremtő Önismeret közvetítőjeként) főleg azokat az embereket fogadom, Akik küldetéssel érkeztek, hogy szolgálatot teljesíthessenek ebben az életükben.

Szeretettel várlak, ha érzed magadban az önismeret hívó szavát, keresed önmagad megismeréséhez a kulcsokat. Ha nem tudsz addig megnyugodni, amíg magadban meg nem leled a valós értékrend és a valós érzelem minőségét, hogy ősi egységedből, szerethetőséged hitének Teremtő erejéből magas tudatsávon, tudatosságon őszintén, minőségi Életet Élj. Mindegy, hogy jártas vagy-e spirituális körökben, hogy milyen tudást szereztél meg ebben az életedben, hogy jártál-e már nálam, hogy hány éves vagy, a lényeg, ami az ősvalódban van ígéretként elrejtve és várja, hogy megnyisd a világra. Jelenti ez azt, hogy a tudatos önmegismerés életed célja és feladata. Azért jöttél, hogy a magaddal hozott különleges egyedi kóddal hivatásodat megvalósítsad. Gyöngyszem vagy, egy a Teremtő által készített végtelen spirál láncán, ezért felelősséged, hogy tudásoddal javítsad a világ sorsát és mutass példát. Nemcsak egód önös érdekén jöttél teremteni, hanem hogy a Teremtő erőd hitével egy új világ kezdetének az alapjait tedd le, a tudatos önmegismerés útját járva, valóságodra lelve, az életet szentségként Élve.

Egyszemélyes, illetve csoportos programjaimról
részletesen, a Programjaimról menüben olvashatsz.