Kapcsolat

A Teremtő Önismeret oktatása az Egy s Ég Központ címén:
Budapest, II. kerület, Margit körút 61-63. IV. emelet, 21-es ajtó
Kapucsengő: 17

Az alábbi térképeken tájékoztatlak arról, hogyan tudsz gyalogosan, autóval, busszal vagy villamossal eljutni a fenti címre. Felhívom figyelmedet, hogy a legegyszerűbb módja az érkezésednek, ha a 4-es, 6-os villamossal utazol, ami a pesti és budai oldal felől is éjjel-nappal jár.

Ha vidékről érkezel és a Déli pályaudvar felől közelíted meg a címet, a 2-es metróval egy megállót utazva a Széll Kálmán térre juthatsz. A Széll Kálmán térről a 4. számú térkép alapján kb. 6 perces sétával érkezhetsz meg a Margit körút 61-63. szám alá.
A Déli pályaudvarnál felszállhatsz a 17-es vagy a 19-es villamosra is, amellyel két megállót utazva a Mechwart ligethez juthatsz. A Mechwart ligettől a 2. számú térkép alapján kb. 3 perces sétával érkezhetsz meg a címre.

Ha a Keleti pályaudvar felől érkezel, a 2-es metróval vagy az 5-ös busszal juthatsz el a legegyszerűbb módon a Széll Kálmán térre. A Széll Kálmán térről a 4. számú térkép alapján kb. 6 perces sétával juthatsz el a címre.

Ha a Nyugati pályaudvar felől érkezel, a 4-es és a 6-os villamossal a Margit híd irányába indulva, kb. 10 perc alatt juthatsz el a Mechwart liget megállóhoz. A Mechwart ligettől a 2. számú térkép alapján kb. 3 perces sétával érkezhetsz meg a Margit körút 61-63. szám alá.


1 .térkép


GYALOGOSAN A MECHWART LIGETTŐL


2. térkép

A cím a Margit körútnak a Keleti Károly utca és a Fényes Elek utca közötti szakaszán található. A Széll Kálmán térről (régi Moszkva tér), a Mammut Bevásárlóközpontból, a Mechwart Ligettől, esetleg a Millenáris Parkból pár perces sétával gyalogosan is érkezhetsz hozzánk. A fenti térkép a Mechwart liget irányából mutatja az útvonalat. Amennyiben vidékről vagy távolabbról érkezel, a BKK utazástervező honlapján érdeklődj, hogyan juthatsz el a Mechwart ligethez.

GYALOGOSAN A SZÉNA TÉRRŐL


3. térkép

A cím a Margit körútnak a Keleti Károly utca és a Fényes Elek utca közötti szakaszán található. A Széll Kálmán térről (régi Moszkva tér), a Mammut Bevásárlóközpontból, a Mechwart Ligettől, esetleg a Millenáris Parkból pár perces sétával gyalogosan is érkezhetsz hozzánk. A fenti térkép a Széna tér irányából mutatja az útvonalat. Amennyiben vidékről vagy távolabbról érkezel, a BKK utazástervező honlapján érdeklődj, hogyan juthatsz el a Széna térre.

GYALOGOSAN A SZÉLL KÁLMÁN TÉRRŐL


4. térkép

A cím a Margit körútnak a Keleti Károly utca és a Fényes Elek utca közötti szakaszán található. A Széll Kálmán térről (régi Moszkva tér), a Mammut Bevásárlóközpontból, a Mechwart Ligettől, esetleg a Millenáris Parkból pár perces sétával gyalogosan is érkezhetsz. A fenti térkép a Széll Kálmán tér irányából mutatja az útvonalat. Amennyiben vidékről vagy távolabbról érkezel, a BKK utazástervező honlapján érdeklődj, hogyan juthatsz el a Széll Kálmán térre.


AUTÓVAL


5. térkép

Ha autóval érkezel, akkor kérlek vedd figyelembe, hogy a környéken a parkolás munkanapokon reggel 8:30-tól 18:00 óráig fizetős. Címünk a 3021-es parkolási zónába (zöld színnel jelzett terület) esik, ahol a parkolási díj jelenleg 350 Ft/óra, ezért javaslom, lehetőség szerint a Marczibányi téri Művelődési Központ, a Füge utca vagy a Mansfeld Péter park környékén parkolj, mert itt kedvezőbb a parkolási díj (3024-es parkolási zóna – 175 Ft/óra – kék színnel jelzett terület). Felhívom figyelmed arra, hogy ha a 175 Ft-os övezetben hagyod autódat, 10-15 perces sétával érkezhetsz meg a Margit körút 61-63. szám alá, illetve a Bimbó úton közlekedő 11-es vagy 111-es buszra felszállva elutazhatsz a Mechwart liget megállóig, ahonnan kb. 3 percet kell sétálnod.

Amennyiben a közelben nem találsz parkolóhelyet, úgy a Mammut Bevásárlóközpont parkolóházában is hagyhatod az autódat.


BUSSZAL


6. térkép

Ha északi irányból, a Margit híd felőli oldalról érkezel, akkor a Batthyány térről induló 11-es vagy 111-es busszal is jöhetsz. A Mechwart liget megállónál leszállva 3 perces sétával érkezhetsz meg a Margit körút 61-63-ba.

7. térkép

Ha déli irányból érkezel hozzánk, a Széll Kálmán téren a fenti térképen látható buszoknak van megállója. A térkép teljes méretben való megjelenítéséhez, kattints a térkép bármely pontjára.


VILLAMOSSAL


8. térkép

Pest irányából: a 4-es és 6-os villamos éjjel-nappal közlekedik. Ha ezzel a járattal érkezel, a Mechwart liget megállónál kell leszállnod.
Széll Kálmán térről: a 4-es és 6-os villamos éjjel-nappal közlekedik. Ha ezzel a járattal érkezel, innen két megállóra, a Mechwart ligetnél kell leszállnod.
Dél-Buda irányából: a 17-es és 19-es villamossal utazva, a Mechwart liget megállónál kell leszállnod.
A Mechwart liget megállótól egy pár perces sétával a fenti térképen látható módon juthatsz el hozzánk.

9. térkép

A Széll Kálmán térre érkező villamosok megállóit a fenti térképen láthatod. A térkép teljes méretben való megjelenítéséhez, kattints a térkép bármely pontjára.

Mivel a Széll Kálmán térre számos módon eljuthatsz (pl. 2-es metró, 4-es, 6-os, 17-es, 19-es, 56-os, 59-es, 61-es villamos, 5-ös, 22-es, 91-es, 149-es busz, stb.), javaslom, hogy ilyen esetben a fenti “Gyalogosan” résznél mutatott módon gyere hozzánk. Amennyiben vidékről vagy távolabbról érkezel, a BKK utazástervező honlapján érdeklődj, hogyan juthatsz el a Széll Kálmán térre.